Copyright © 2016 Apartmani Drage. All Rights Reserved.

Apartmani

DRAGE

Apartman 1 Apartman 2 Apartman 3
Kontakt O mjestu Naslovna Apartmani

HRV   ENG

00 385 95 72 70 905

2016apartmani@gmail.comDestop / Mobile

Kontaktirajte nas


Apartmani Drage

Zdeslava Turića 7a

23211 Drage

Hrvatska


+385 98 940 7552


info@apartmani-barbaric.com


Korisni linkovi	   TZ Drage  DHMZ  Jadrolinija  HAK TZ Drage
Nazad     Stop/Play   Naprjed Turističko mjesto DRAGE

Drage su malo mjesto koje se smjestilo u samom središtu Dalmacije  između dva veća turristička odredišta Šibenika i  Zadra.Nalaze se na rubu Nacionalnog parka Kornati, uz Park prirode  Vransko jezero. Poznate po Svojoj izuzetnoj razvedenoj obali čistom moru sa pogledom na brojne otočiće ,brojnim uvalama,poluotocima i šljunkovitim plažama. Dok boravite u Dragama posjetite prirodne ljepote u okolici. Neke od njih su Nacionalni Park Krka gdje se nalazi Roški slap visok 26m , Visovačko jezero i Skradinski buk koji je najveća sedrena barijera u europi. Ovaj park je poseban po svojim brojnim povjesno kulturnim spomenicima kao što su franjevački samostan Na otoku Visovcu i manastir Krka. Zatim Park Prirode Vransko jezero koje je najveće prirodno jezero  u Hrvatskoj. Ovo je stanište i zaštićen ornitološki rezervat mnogobrojnih i rijetkih ptica močvarica.Nacionalni park Kornati su jedinstvena otočna skupina u Sredozemlju.Poznat je po svom bistrom morskom plavetnilu , malim  skrovitim Uvalama , te bogatstvu  koje se nalazi ispod morske površine  kao što su pećine, morski klifovi,jame,koralji i Livade posedonije i morskih cvijetnica.

Ljubitelji sporta i rekreacije u Dragama mogu uživati u biciklizmu, nogometu,odbojci,košarci,tenisu,pješačenju,ronjenju i drugim brojnim aktivnostima.


Ukoliko želite upoznati Gastronomiju ovoga kraja i kušati  razne specijalitete posjetite restoran DRAGEC ili restoran STIPE


2016apartmani@gmail.comUdaljenost od mora    

Udaljenost od plaže    

Udaljenost od centra   

Udaljenost od trgovine  

 60 m

 60 m

 60 m

100 m